Behangwerk

Het behangen van een woning is een heel specialistisch klusje. Het is immers niet de bedoeling dat er luchtbellen, kreukels of naden zichtbaar zijn. Het is daarom goed om hiervoor een professional in te schakelen. Bij A-tjak schilderwerken hebben we vele jaren ervaring met het plakken van verschillende soorten behang. Dus of het nu gaat om vliesbehang, glasvezelbehang of behang met patronen, wij draaien er onze hand niet voor om!

Glasvezel en renovlies

Glasvezel en renovlies worden heel vaak gebruikt vanwege de sterkte van het materiaal. Daarnaast is het heel handig dat het gesaust kan worden, zodat het altijd helemaal op smaak te maken is. Het plakken van glasvezel en renovlies is echter een lastige klus. Wanneer renovlies op de juiste manier geplakt wordt, dan is het niet van stucwerk te onderscheiden. Heeft u een klus waarbij u graag glasvezel of renovlies aan de wand wilt? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Natuurlijk kunnen we uw wanden geheel afwerken, door het voor u in de juiste kleur te sauzen.

Behang

Er zijn vele soorten behang op de markt en nog meer manieren om dit te plakken. Het ene behang heeft een duidelijk patroon en weer ander behang heeft een specifieke plak instructie. Het kan daardoor erg lastig zijn om dit zelf te doen en hoe fijn is het dan om deze klus uit te besteden aan een vakman.

Dus bent u uitgekeken op uw behang? Bel mij dan gerust, dan verwijderen we het oude behang en voorzien uw wand weer van een mooie nieuw behangetje.